resep masakan indonesia

recept pojok game jual obral berita bola delicious recipe resep masakan indonesia resep masakan indonesia Adi Sucipto News and Entertainment

MedicHub

Tipareste pagina Trimite prin email Trimite prin Yahoo Messenger

Prof. dr. POPESCU Gabriel

Publicitate
 
Articole in legatura
Nu exista articole in legatura.

Articole scrise de POPESCU Gabriel

Pseudoinformația și abuzul de putere

Numarul 50 (1456) | 15 Decembrie 2017
     Uneori ne afectează și ne revoltă consecințele inegalităților de informație. De multe ori, ele generează cheltuieli suplimentare și inutile, care provin, de exemplu, dintr-o reparație supraevaluată a mașinii, o soluție de îngrijire a încălțărilor abia cumpărate sau un protector hepatic cu eficiență (...)

|

Amenințarea globală a apariției bacteriilor panrezistente devine o realitate?

Numarul 48 (1350) | 27 Noiembrie 2015
Rezistența bacteriană la antibiotice în Europa        Îngrijorarea majoră continuă să o reprezinte enterobacteriaceele(Klebsiella pneumoniae și Escherichia coli) producătoare de carbapenemaze (CPE), a căror incidență a continuat să crească în ultimii doi ani. În 2015, 13 state europene raportau o (...)

|

Limitaţi consumul de antibiotice în România!

Limitaţi consumul de antibiotice în România!

Numarul 47 (1297) | 21 Noiembrie 2014
   La sfârşitul lunii septembrie 2014 au fost publicate datele privind consumul de antibiotice în statele Uniunii Europene pentru anul 2012. România a urcat pe locul al doilea al consumului zilnic raportat la numărul locuitori. Consecinţele sunt cele aşteptate: o tot mai mare rezistenţă bacteriană faţă de antibiotice (...)

|

Consumul de antibiotice corelat cu rezistenţa bacteriană

Numarul 50 (1248) | 18 Decembrie 2013
   Administrarea antibioticelor – principalul progres medical al secolului trecut – se corelează cu anumite riscuri, printre care cel mai cunoscut este reprezentat de promovarea rezistenţei bacteriene la antibiotice. Această rezistenţă la antibiotice este consecinţa inevitabilă a utilizării lor; până în prezent nu (...)

|

 
Viaţa Medicală