resep masakan indonesia

recept pojok game jual obral berita bola delicious recipe resep masakan indonesia resep masakan indonesia Adi Sucipto News and Entertainment

MedicHub

Tipareste pagina Trimite prin email Trimite prin Yahoo Messenger

Dr. BELAŞCU Mihai

Publicitate
 
Articole in legatura
Nu exista articole in legatura.

Articole scrise de BELAŞCU Mihai

Câți bani se vor cheltui pentru sănătate, din fonduri publice, în 2017?

Numarul 4 (1410) | 27 Ianuarie 2017
     A fost difuzat proiectul de buget pentru 2017. Acesta este unul singur, în sensul că bugetul Ministerului Sănătății și cel al Fondului național unic de asigurări de sănătate se regăsesc în același buget. Aceasta îi scutește pe guvernanți să considere FNUASS în bugetul consolidat al statului, el fiind (...)

|

Lipsurile programului de guvernare

Numarul 3 (1409) | 20 Ianuarie 2017
La capitolul „sănătate”, programul de guvernare afirmă că este „centrat pe cetățean”. Dintre măsurile prevăzute, amintim: construirea a nouă spitale; modernizarea spitalelor județene; modernizarea policlinicilor, centrelor medicale și a structurilor de primiri urgențe (adică tot de la spitale); dotarea localităților cu (...)

|

Onoruri pentru Şcoala medicală clujeană

Onoruri pentru Şcoala medicală clujeană

Numarul 32 (1230) | 23 August 2013
   Fundaţia „Recipio“ pentru propăşirea şi promovarea medicinii practice şi ştiinţifice împreună cu Camera Federativă a Medicilor Prahova au organizat, la Ploieşti, o nouă manifestare ştiinţifică şi cultural-artistică din ciclul „Oraşul cu un pom verde“.    Prof. dr. Nicolae Hâncu, membru al (...)

|

Oraşul cu un pom verde

Oraşul cu un pom verde

Numarul 22 (1220) | 6 Iunie 2013
   La 9 mai 2013, Fundaţia „Recipio“ pentru propăşirea şi promovarea medicinii practice şi ştiinţifice împreună cu Camera Medicilor Prahova au organizat a doua manifestare ştiinţifică şi cultural-artistică din ciclul „Oraşul cu un pom verde“, la Universitatea Petrol-Gaze din Ploieşti.    Prof. dr. (...)

|

 
Viaţa Medicală