resep masakan indonesia

recept pojok game jual obral berita bola delicious recipe resep masakan indonesia resep masakan indonesia Adi Sucipto News and Entertainment

MedicHub

Tipareste pagina Trimite prin email Trimite prin Yahoo Messenger

Dr. FELDRIHAN Vasile

Publicitate
 
Articole in legatura
Nu exista articole in legatura.

Articole scrise de FELDRIHAN Vasile

Imunodeficiențele primare sunt rare, dar potențial fatale

Numarul 16 (1422) | 21 Aprilie 2017
     Imunodeficiențele primare sunt afecțiuni rare, dar care se întâlnesc în viața de zi cu zi. De altfel, în fiecare an există o săptămână dedicată imunodeficiențelor primare și conștientizării acestor afecțiuni. Anul acesta, săptămâna este marcată între 22 și 29 aprilie. Sâmbăta viitoare, 29 (...)

|

Imunodeficienţele primare sunt încă subdiagnosticate

Imunodeficienţele primare sunt încă subdiagnosticate

Numarul 17 (1371) | 22 Aprilie 2016
     Săptămâna 22–29 aprilie este dedicată bolilor sistemului imun și propune activități în scopul creșterii conștientizării imunodeficienţelor primare și a importanței unui sistem imun integru în homeostazie. Ultima zi a săptămânii marchează Ziua internațională a imunologiei și este (...)

|

Managementul imunodeficienţelor primare

Managementul imunodeficienţelor primare

Numarul 20 (1322) | 15 Mai 2015
  La 29 aprilie a fost celebrată Ziua imunologiei, prilej de a ne reaminti că această ramură a medicinii a contribuit la progresul ştiinţei, cu rezultate răsplătite de mai multe ori cu Premiul Nobel, reflectate într-o viaţă mai bună şi mai lungă pentru numeroşi bolnavi.   Imunodeficienţele primare constituie un (...)

|

Imunodeficienţele primare ale anticorpilor la adulţi – noi perspective de diagnostic şi terapie în România

Numarul 16 (1214) | 26 Aprilie 2013
Imunodeficienţele primare sunt recunoscute în mediul medical pentru complexitatea clinică şi dificultăţile de diagnostic şi terapie pe care le generează. Suntem obişnuiţi să le întâlnim la copii şi să facă obiectul de activitate al unor pediatri dedicaţi, în centre medicale terţiare cu experienţă. Datorită eforturilor de (...)

|

 
Viaţa Medicală