resep masakan indonesia

recept pojok game jual obral berita bola delicious recipe resep masakan indonesia resep masakan indonesia Adi Sucipto News and Entertainment

MedicHub

Tipareste pagina Trimite prin email Trimite prin Yahoo Messenger

Dr. CÂMPEAN Ioan

Publicitate
 
Articole in legatura
Nu exista articole in legatura.

Articole scrise de CÂMPEAN Ioan

Stomatologii vor mai mult

Numarul 42 (1499) | 19 Octombrie 2018
Medicina dentară se confruntă cu dificultăți complexe. Pacienții doresc mai mult. Medicii stomatologi vor mai mult. Piața de servicii medicale stomatologice este polarizată, se confruntă cu probleme financiare, legislația specifică domeniului aduce mereu noi provocări, iar inserția profesională a tinerilor medici este tot mai (...)

|

Copiii și serviciile stomatologice

Numarul 22 (1479) | 1 Iunie 2018
Copiii au fost, sunt și vor rămâne viitorul unei națiuni. Atenția și grija acordate copiilor țării sunt cea mai elocventă expresie a bunei credințe și a capabilității conducerii statului respectiv. Fără copii și fără copii sănătoși, viitorul unei populații este compromis. Ne bucurăm că Ziua copiilor este o sărbătoare (...)

|

De ce să desfiinţăm Secţia de pneumoftiziologie a Spitalului Municipal Mediaş?

Numarul 6 (1204) | 13 Februarie 2013
   Tuberculoza pulmonară este o boală ce poate fi vindecată, iar răspândirea ei poate fi stăpânită, dar despre eradicare deocamdată nu putem vorbi. Problema tuberculozei este o prioritate de sănătate publică în multe regiuni ale lumii, inclusiv în ţara noastră. Unul dintre principiile terapeutice de bază este acela (...)

|

 
Viaţa Medicală