resep masakan indonesia

recept pojok game jual obral berita bola delicious recipe resep masakan indonesia resep masakan indonesia Adi Sucipto News and Entertainment

MedicHub

| | Tipareste pagina Trimite prin email Trimite prin Yahoo Messenger

Muzică şi sărbători creştine

Autor: Constanţa MARINESCU | 23 Mai 2014
Muzică şi sărbători creştine
    Grăbim paşii prin Iaşiul de ieri şi de azi, să nu pierdem o expoziţie
Publicitate
cu câteva ,,motive veneţiene“, dar mai ales o seară la operă. Însoţiţi de un corsican îndră­gostit de România – Robert Girolami, care revine, de câte ori are ocazia, cu semi­nare despre arta dirijatului, la Sibiu sau Craiova, fiind unul pentru care bucuria muncii este pasiune şi devotament –, ne oprim tot la muzică, şi anume la Opera Naţională Română, cu un oaspete de onoare: Elena Moşuc, în „Traviata“.
     Nu suntem foarte departe de marea sărbătoare creştină a Învierii, mai păstrăm parcă mirosul florilor din duminica cu acelaşi nume, după ce ni s-au dezvăluit din tradiţiile şi obiceiurile din satele gorjene, dar nu numai, ne oprim din periplul nostru (terestru) imaginar. Popasul ne oferă posibilitatea de a citi recenzia Danielei Semenescu făcută volumului „Un proces de malpraxis la comandă politică“, de dr. Mihail Mihailide, apărut la Editura Viaţa Medicală Românească.
      Toate, în numărul 35 al magazinului pentru românii de pretutindeni Plai străbun.
 
Articole in legatura
Nu exista articole in legatura.
Autori in legatura
Nu exista articole in legatura.
 
Galerii foto in legatura
Nu exista galerie asociata acestui articol.
Fisiere la download
Nu exista fisiere disponibile pentru download.
 

 
Viaţa Medicală