resep masakan indonesia

recept pojok game jual obral berita bola delicious recipe resep masakan indonesia resep masakan indonesia Adi Sucipto News and Entertainment

MedicHub

| | Tipareste pagina Trimite prin email Trimite prin Yahoo Messenger

Copii sănătoşi – nutriţie echilibrată – copii fericiţi!

25 Septembrie 2009
„În România, 59,3% din copiii cu vârsta de un an manifestă anemie legată de deficienţa de fier, conform celui mai recent studiu naţional independent“, a declarat dl prof. dr. Dimitrie Dragomir, preşedintele Societăţii Române de Pediatrie, la conferinţa de presă ce a precedat inaugurarea campaniei pentru copiii din România, intitulată: „O lume fără deficienţe nutriţionale“. (...)
Alături de domnia sa au mai vorbit despre acest subiect dnii prof. dr. Ioan Gherghina de la IOMC „
Publicitate
Alfred Rusescu“, prof. dr. Constantin Ilie de la Clinica de Obstetrică- ginecologie Bega (Timişoara), dar nu în ultimul rând, dl Eric van der Hoeven, general manager Milupa SRL, companie ale cărei cercetări şi preocupări sunt axate pe îmbunătăţirea nutriţiei sugarilor şi copiilor mici. Deşi ar fi trebuit să fie alături de cei sus-numiţi, deoarece a confirmat participarea şi implicarea la acest eveniment, niciun reprezentant al MS nu a fost prezent.
   Printr-o nutriţie corectă a nou-născuţilor şi copiilor mici, până la vârsta de trei ani, se previne apariţia mai târziu a unor boli ce pot deveni cronice. De aceea, este important să se cunoască ce nu e bine în procesul de hrănire al copiilor (demonstrat de procentul mare de mame care nu folosesc o nutriţie echilibrată pentru copiii lor), precum şi care ar fi metodele şi măsurile de îmbogăţire a hranei cu nutrienţii necesari creşterii rapide a organismului copilului.
   Conştientizarea, cooperarea şi responsabilizarea sunt scopurile principale pe care şi le-au propus organizatorii.
 
 
Articole in legatura
Nu exista articole in legatura.
Autori in legatura
Nu exista articole in legatura.
 
Galerii foto in legatura
Nu exista galerie asociata acestui articol.
Fisiere la download
Nu exista fisiere disponibile pentru download.
 

 
Viaţa Medicală