resep masakan indonesia

recept pojok game jual obral berita bola delicious recipe resep masakan indonesia resep masakan indonesia Adi Sucipto News and Entertainment

MedicHub

| | Tipareste pagina Trimite prin email Trimite prin Yahoo Messenger

ŞANSĂ ÎNTRE 0 ŞI 44 LA SUTĂ

Autor: Prof. dr. Peter MANU | 18 Septembrie 2009
ŞANSĂ ÎNTRE 0 ŞI 44 LA SUTĂ Jamais de la vie/ On ne l’oubliera/La premičre fille/Qu’on a pris dans ses bras…, ne spunea minunatul poet şi muzician Georges Brassens acum 50 de ani şi niciun bărbat nu-l va contrazice. Dar mai sunt şi altfel de evenimente iniţiatice. Unul mi s-a întâmplat în primăvara anului 1975. (...)
Publicitate
   Ajunsesem de câteva luni în oraşul de la Dunăre în care mi-am început cariera de specialist în Medicina internă. Într-o dimineaţă, în timpul vizitei, am fost chemat pentru o urgenţă în secţia de Chirurgie, unde directorul spitalului îşi pierduse conştienţa în timp ce-şi vedea bolnavii. Am constatat stopul cardiac şi am început, de unul singur, masajul cardiac extern şi respiraţia gură la gură, urmate de administrarea intracardiacă de adrenalină. Străduinţele mele au rămas zadarnice. De atunci am participat la multe sute de asemenea intervenţii în spitalele la care am lucrat în Statele Unite ale Americii în ultimii 32 de ani. (...)
Articolul integral îl puteţi citi în săptămânalul nostru, Viaţa medicală.


  
 
Articole in legatura
Nu exista articole in legatura.
Autori in legatura
Nu exista articole in legatura.
 
Galerii foto in legatura
Nu exista galerie asociata acestui articol.
Fisiere la download
Nu exista fisiere disponibile pentru download.
 

 
Viaţa Medicală