resep masakan indonesia

recept pojok game jual obral berita bola delicious recipe resep masakan indonesia resep masakan indonesia Adi Sucipto News and Entertainment

MedicHub

| | Tipareste pagina Trimite prin email Trimite prin Yahoo Messenger

Criza moral-spirituală, la fel de gravă şi dăunătoare precum cea materială

Autor: Prof. dr. doc. Ion GHERMAN | 18 Septembrie 2009
Faptul că, pe lângă o criză materială, trecem şi printr-o criză spirituală, este demonstrat de multe din cele ce se petrec în prezent sub ochii noştri. Este destul pentru aceasta să menţionăm, de pildă, că ceea ce n-a putut să facă totalitarismul comunist (prin concepţia materialistă despre viaţă şi prin ateismul pe care l-a propagat), încearcă acum să facă societatea capitalistă. (...)
Aceasta o vedem, printre altele, în campania p
Publicitate
entru ateism începută în Marea Britanie la sfârşitul lui 2008, când pe autobuzele şi în staţiile de metrou din Londra şi din alte oraşe mari au apărut afişe cu mesajul „Probabil nu există Dumnezeu. Aşa că acum ar trebui să nu-ţi mai faci griji şi să începi să-ţi trăieşti viaţa“. Îndemnul pare să fie făcut cu intenţia de a-i determina pe oameni să se îndoiască de existenţa unei forţe supranaturale divine şi a unei vieţi viitoare (în care am putea fi judecaţi pentru ceea ce am făcut sau n-am făcut şi ar fi trebuit să facem aici pe Pământ), creând astfel o iresponsabilitate şi o stare de confuzie generală, făcându-i pe unii să creadă că pot face şi pot avea aproape orice. Dacă occidentalii nu au vrut ca în Constituţia lor să recunoască rădăcinile adânci pe care le-a avut în civilizaţie creştinismul, noi, românii, nu suntem dispuşi să nu recunoaştem ajutorul acestuia în istoria şi formarea noastră. (...)
Articolul integral îl puteţi citi în ziarul nostru, Viaţa medicală.
 
Articole in legatura
Nu exista articole in legatura.
Autori in legatura
Nu exista articole in legatura.
 
Galerii foto in legatura
Nu exista galerie asociata acestui articol.
Fisiere la download
Nu exista fisiere disponibile pentru download.
 

 
Viaţa Medicală