resep masakan indonesia

recept pojok game jual obral berita bola delicious recipe resep masakan indonesia resep masakan indonesia Adi Sucipto News and Entertainment

MedicHub

| | Tipareste pagina Trimite prin email Trimite prin Yahoo Messenger

ÎNCEPUT DE AN ŞCOLAR

18 Septembrie 2009
Anul acesta, şcolile s-au deschis cu… probleme. Cam aceleaşi din fiecare an. Exemple: lucrări nefinisate, ba chiar neîncepute, de recondiţionare a clădirilor, un sfert din totalul instituţiilor şcolare din ţară nu întrunesc criteriile pentru a fi autorizate sanitar, profesorii se pregătesc de grevă, nemulţumiţi de salariu, legile privind învăţământul sunt controversate şi unele articole ale acestora sunt respinse cu vehemenţă de partide… Şi peste toate acestea, ameninţarea pe care o reprezintă gripa porcină, elegant numită: noua gripă, cea cu virusul A/H1N1. (...)
   Printr-un Ordin (nr. 1094/10 septembrie a.c.), ministrul sănătăţii a aprobat Planul de măsuri pentru prevenirea şi limitarea îmbolnăvirilor pr
Publicitate
in gripa A/H1N1 în unităţile de învăţământ din sistemul public şi privat.
Acesta poate fi actualizat în funcţie de situaţia epidemiologică la nivel naţional şi internaţional, în conformitate cu recomandările organizaţiilor europene şi internaţionale.
   E interesant de consemnat atribuţiile ce revin nu numai sistemului sanitar, ci şi directorilor instituţiilor de învăţământ şi cadrelor didactice. În perioada 15–30 septembrie 2009, fiecare şcoală va organiza: a) întâlniri cu părinţii pentru a li se prezenta măsurile care trebuie respectate pentru prevenirea îmbolnăvirilor în unitatea de învăţământ şi b) ore de dirigenţie destinate informării şi educării elevilor privind gripa şi măsurile de prevenire a îmbolnăvirilor. În cazul apariţiei de cazuri de îmbolnăvire în rândul cadrelor didactice, aceştia au obligaţia de a anunţa conducerea unităţii de învăţământ şi de a se prezenta la medicul de familie/spitalul de boli infecţioase pentru diagnostic şi conduita terapeutică. (...)
Articolul integral îl puteţi citi în ziarul nostru, Viaţa medicală.


  
 
Articole in legatura
Nu exista articole in legatura.
Autori in legatura
Nu exista articole in legatura.
 
Galerii foto in legatura
Nu exista galerie asociata acestui articol.
Fisiere la download
Nu exista fisiere disponibile pentru download.
 

 
Viaţa Medicală