resep masakan indonesia

recept pojok game jual obral berita bola delicious recipe resep masakan indonesia resep masakan indonesia Adi Sucipto News and Entertainment

MedicHub

| | Tipareste pagina Trimite prin email Trimite prin Yahoo Messenger

IMAGINEA LIDERULUI TRANSFORMAŢIONAL

Autor: Dr. Al. TRIFAN | 19 August 2011
IMAGINEA LIDERULUI TRANSFORMAŢIONAL
   Primul articol din revista MEDICINA MODERNĂ nr. 2/2001 este un comentariu la un caz de Sindrom mielodisplazic la un pacient cu Hairy Cell Leukemiavariantă (Didona Vasilache şi colab.). Leucemia cu celule păroase (Hairy Cell Leukemia) – variantă (HCL-v) este o proliferare rară a limfocitelor B, reprezentând cca 10% din cazurile de Hairy Cell Leukemia. (...)
   Primul articol din revista MEDICINA MODERNĂ nr. 2/2001 este un comentariu la un caz de Sindrom mielodisplazic la un pacient cu Hairy Cell Leukemiavariantă (Didona Vasilache şi colab.). Leucemia cu celule păroase (Hairy Cell Leukemia) – varia
Publicitate
ntă (HCL-v) este o proliferare rară a limfocitelor B, reprezentând cca 10% din cazurile de Hairy Cell Leukemia. Sindromul mielodisplazic (SMD) reprezintă un grup heterogen de afecţiuni clonale ale măduvei osoase, caracterizate, la majoritatea pacienţilor, prin citopenii periferice cu măduvă osoasă hipercelulară, displazie a elementelor celulare şi risc crescut de transformare în leucemie acută. Aproximativ 30% din cazurile de SMD sunt considerate secundare; de obicei, acestea au un prognostic mai nefavorabil, comparativ cu SMD de novo. Cazul prezentat reprezintă o asociere între cele două hemopatii.
   Un medic de familie, dr. Răzvan Ioan Traşcu, se ocupă de Screening-ul vârstnicilor – controverse legate de diagnosticarea precoce a demenţelor.
   O cunoscută autoritate în medicina psihosomatică, prof. dr. Ioan Bradu Diamandescu, semnează, împreună cu un dermatolog, dr. Laura Gheorghiu, studiul redactat în limba engleză: Urticaria and angioedema with psychogenic triggers – a clinical approach. Dr. Olivia Mihaela Popa şi colab. publică, tot în engleză: An introduction to the genetic basis of ankylosing spondylitis. (...)
Mai  multe detalii în ziarul nostru, Viaţa medicală.
 
 
Articole in legatura
Nu exista articole in legatura.
Autori in legatura
Nu exista articole in legatura.
 
Galerii foto in legatura
Nu exista galerie asociata acestui articol.
Fisiere la download
Nu exista fisiere disponibile pentru download.
 

 
Viaţa Medicală