resep masakan indonesia

recept pojok game jual obral berita bola delicious recipe resep masakan indonesia resep masakan indonesia Adi Sucipto News and Entertainment

MedicHub

| | Tipareste pagina Trimite prin email Trimite prin Yahoo Messenger

Provocări în domeniul farmaceutic

Autor: Bianca PÂNZARU | 23 Noiembrie 2018
O dată cu înaintarea în vârstă, la nivelul organismului apar modificări care au drept consecinţă polimedicaţia, adică o expunere la riscul reac
Publicitate
iilor adverse, implicit la scăderea calităţii vieţii. Printre aceste modificări, deseori la nivel osos, se constată prezenţa osteoporozei, astfel că suplimentele cu vitamina D devin necesare și obligatorii.
Un studiu la nivel mondial, realizat pe femei aflate la menopauză și diagnosticate cu osteoporoză, a înregistrat deficitul de vitamina D în funcţie de localizarea geografică. Astfel, s-a concluzionat că ponderea hipovitaminozei D este de peste 50% în toate zonele geografice, o valoare mai ridicată, de 82%, înregistrându-se în Orientul Mijlociu, a explicat farm. dr. Emil Ștefănescu în cadrul Conferinţei Naţionale de Farmacie, desfășurată de curând în Capitală.
Reuniunea interdisciplinară a fost organizată de Colegiul Farmaciștilor din România, Asociaţia Medicală Română și Societatea de Știinţe Farmaceutice din România, în parteneriat cu Agenţia Naţională a Medicamentului și a Dispozitivelor Medicale. Noutăţile în medicaţia diferitelor patologii, interacţiunile medicamentoase și medicamentele contrafăcute au reprezentat principalele teme de dialog abordate în cadrul programului știinţific.
 
Articole in legatura
Nu exista articole in legatura.
Autori in legatura
Nu exista articole in legatura.
 
Galerii foto in legatura
Nu exista galerie asociata acestui articol.
Fisiere la download
Nu exista fisiere disponibile pentru download.
 

 
Viaţa Medicală