resep masakan indonesia

recept pojok game jual obral berita bola delicious recipe resep masakan indonesia resep masakan indonesia Adi Sucipto News and Entertainment

MedicHub

| | Tipareste pagina Trimite prin email Trimite prin Yahoo Messenger

ȘTIRI PE SCURT

Autor: Alina SIMACHE | 16 Noiembrie 2018
Medicină primară adaptată secolului XXI
În perioada 25–26 octombrie 2018 a avut loc Conferinţa globală a îngrijirilor primare de sănătate, în Astana, Kazahstan. Evenimentul a reunit peste 1.200 de deleg
Publicitate
aţi din 120 de ţări, cu scopul de a îmbunătăţi starea actuală a asistenţei medicale primare. În urma discuţiilor extensive, a fost adoptată în unanimitate Declaraţia de la Astana, al cărei scop este exercitarea dreptului fundamental la sănătate.
 
Febra galbenă izbucnește:a luat zece vieţi în Etiopia
OMS (Organizaţia Mondială a Sănătăţii) a trimis peste un milion de doze de vaccin împotriva febrei galbene, din fondul de urgenţă, după ce numărul deceselor cauzate de această boală a ajuns la zece. Simptomatologia include manifestări precum: febră, icter, greaţă, vărsături, mialgii și fatigabilitate. Introducerea unei campanii de imunizare naţională împotriva febrei galbene este planificată pentru anul 2020. 
 
Restricţii la vânzarea ţigărilor electronice în SUA
FDA (Food and Drug Administration) anunţă interdicţia asupra vânzărilor de ţigări electronice cu diferite arome în magazinele universale și benzinării, ordinul urmând a fi implementat  săptămâna viitoare. Autorităţile încearcă să controleze utilizarea excesivă a ţigărilor electronice, dorind să prevină crearea unor noi generaţii dependente de nicotină. 
 
Articole in legatura
Nu exista articole in legatura.
Autori in legatura
Nu exista articole in legatura.
 
Galerii foto in legatura
Nu exista galerie asociata acestui articol.
Fisiere la download
Nu exista fisiere disponibile pentru download.
 

 
Viaţa Medicală