resep masakan indonesia

recept pojok game jual obral berita bola delicious recipe resep masakan indonesia resep masakan indonesia Adi Sucipto News and Entertainment

MedicHub

| | Tipareste pagina Trimite prin email Trimite prin Yahoo Messenger

Porţi deschise la uzina Zentiva

Autor: Bianca PÂNZARU | 2 Noiembrie 2018
Compania Zentiva a organizat miercuri, la București, “Ziua porţilor deschise”, primul eveniment al campaniei europene “Open Industry Days”, cu tema Oportunităţi şi provocări ale industriei producătoare de
Publicitate
medicamente generice – perspectiva europeană şi locală. Evenimentul a fost o premieră menită a evidenţia rigorile de siguranţă și de calitate respectate în fluxul de producţie.
În contextul provocărilor industriei producătoare de medicamente generice din România, Adrian Grecu, preşedintele APMGR, a semnalat din nou lipsa de acţiune a autorităţilor în implementarea calculului diferenţiat al taxei clawback, în ciuda dispariţiei a mii de medicamente ieftine şi a studiilor de impact care susţin validitatea acesteia. În contextul taxei clawback, Dan Alexandrescu, secretar de stat în Ministerul Sănătaţii, a declarat că soluţiile propuse în cadrul Grupului de Lucru, respectiv ajustarea bugetului de referinţă cu rata inflaţiei trebuie însoţită de măsuri suplimentare de diferenţiere care urmează să fie supuse discuţiei.
Zentiva are o tradiţie de peste 55 de ani în industria farmaceutică locală și a anunţat continuarea investiţiilor în menţinerea și dezvoltarea continuă a standardelor decalitate și siguranţă. Pentru a fi competitivă atât pe piaţa internă, cât și pe pieţele externe, compania trebuie să gestioneze cu maximă atenţie costurile de producţie.
 
Articole in legatura
Nu exista articole in legatura.
Autori in legatura
Nu exista articole in legatura.
 
Galerii foto in legatura
Nu exista galerie asociata acestui articol.
Fisiere la download
Nu exista fisiere disponibile pentru download.
 

 
Viaţa Medicală