resep masakan indonesia

recept pojok game jual obral berita bola delicious recipe resep masakan indonesia resep masakan indonesia Adi Sucipto News and Entertainment

MedicHub

| | Tipareste pagina Trimite prin email Trimite prin Yahoo Messenger

Centru de excelenţă la Institutul Parhon-High-tech sub bagheta prof. Badiu

Autor: Dr. Roxana DUMITRIU | 26 Octombrie 2018
La Institutul Naţional de Endocrinologie „C. I. Parhon” funcţionează un laborator ultraperformant de cercetare.
Acum, aici se pot face teste genetice în orice variantă tehnologică: de la cele mai simpl
Publicitate
e secvenţieri până la tehnologia next generation sequencing, cercetări pe culturi de celule, existând și un laborator de flow-citometry (citometrie în flux), un laborator de anatomie patologică, unul de imunohistochimie (immunostainning, de includere etc.), un laborator de microscopie (confocală, inversată, în fluorescenţă etc.), un laborator de proteomică (proteomică prin spectrometrie de masă, cu cromatografie HPLC, disecţie laser etc.) și un laborator de spectrometrie de masă pentru molecule mici care permite dezvoltarea tehnologiei pentru steroizi.
E o tehnologie înalt avansată.Au fost grupate și analizoarele clasice care permit dozări hormonale. Valoarea investiţiei începute la finalul anului 2012 se ridica atunci la peste 10 milioane de euro, mare parte din sumă fiind asigurată din finanţare europeană.
Am pășit împreună cu prof. dr. Corin Badiu, șeful Secţiei „Patologie tiroidiană de corelaţie”, unul dintre coordonatorii centrului și îndrumătorul a nenumărate proiecte de cercetare, pe culoarele și în laboratoarele „biobazei” pentru a descoperi secretele endocrinologiei în secolul XXI. Mai multe detalii puteţi afla în reportajul din numărul viitor.
 
Articole in legatura
Nu exista articole in legatura.
Autori in legatura
Nu exista articole in legatura.
 
Galerii foto in legatura
Nu exista galerie asociata acestui articol.
Fisiere la download
Nu exista fisiere disponibile pentru download.
 

 
Viaţa Medicală