resep masakan indonesia

recept pojok game jual obral berita bola delicious recipe resep masakan indonesia resep masakan indonesia Adi Sucipto News and Entertainment

MedicHub

| | Tipareste pagina Trimite prin email Trimite prin Yahoo Messenger

De azi, mai multă emoţie într-un format nou

Autor: Dan Dumitru MIHALACHE | 26 Octombrie 2018
La 30 de ani de la prima apariţie, „Viaţa medicală”, săptămânalul-emblemă al lumii medicale, se reinventează, apărând într-un format și o grafică noi. Noul aspect, mai prietenos, mai dinamic și mai ușor de citit, urmărește și atragerea unui public mai tânăr, punând în continuare preţ pe relaţia pe care o are deja cu publicul său.
Atașamentul acestui public educat și instruit, care rămâne fidel presei tipărite, denotă încredere faţă de o publicaţie
Publicitate
care, iată, marchează apariţia cu numărul 1500. Toate acestea sunt un adevărat stimulent pentru actuala echipă redacţională de a continua să facă jurnalism de calitate, performant și să propună cititorilor analize și dezbateri interesante. Poziţionate într-un design modern, articolele vor putea fi ușor înţelese și de oamenii obișnuiţi.
În urmă cu un an, Wargha Enayati și publisherul MedicHub au achiziţionat publicaţia cu scopul de a o consolida și dezvolta. Calitatea și autoritatea editorială rămân intacte, purtând în continuare girul marilor personalităţi medicale ale momentului. Contribuţia lor a fost și rămâne determinantă în menţinerea și dezvoltarea acestei publicaţii la nivelul dorit de breasla medicală din ţara noastră. Fundamentul este libertatea de exprimare, susţinută de profesioniști redutabili ai redacţiei și de colaboratori de prestigiu. Comunităţi mari de medici se identifică în unele din capitolele acestui săptămânal.
Pe lângă rubricile știinţifice consacrate, cititorii vor descoperi și mai mult emoţiile jurnalismului de clasă, noutăţi, puncte de vedere diverse, povești, reportaje, istorie, cultură, interviuri la zi, analize și dosare, toate la cele mai înalte standarde etice. „Viaţa medicală” vede lumea ca pe o sumă de informaţii, iar pe cititori – ca pe niște parteneri implicaţi. Iar călătoria nu se va opri aici, va continua în spiritul colaborării și demnităţii medicale.
 
Articole in legatura
Nu exista articole in legatura.
Autori in legatura
Nu exista articole in legatura.
 
Galerii foto in legatura
Nu exista galerie asociata acestui articol.
Fisiere la download
Nu exista fisiere disponibile pentru download.
 

 
Viaţa Medicală