resep masakan indonesia

recept pojok game jual obral berita bola delicious recipe resep masakan indonesia resep masakan indonesia Adi Sucipto News and Entertainment

MedicHub

| | Tipareste pagina Trimite prin email Trimite prin Yahoo Messenger

Un nou centru oncologic, inaugurat la București

Autor: Dan Dumitru MIHALACHE | 19 Octombrie 2018
La București s-a inaugurat, săptămână trecută, Centrul Oncologic Sanador, „cel mai mare centru specializat în diagnosticarea și tratarea cancerului din sistemul medical privat românesc, din punctul de vedere al complexității serviciilor medicale”, potrivit dr. Doris Andronescu, directorul general al Sanador. Aceasta spune că valoarea investiției este de aproximativ 20 de milioane de euro, sumă provenită din fonduri proprii și credite bancare.
În oferta noului centru oncologic se regăsesc: o gamă complexă de servicii moderne și integrate de diagnostic, tratament al cancerului și urmărire postterapeutică, pornind de la ambulatoriul integrat, spitalizare de zi și continuă, oncologie medicală, rad
Publicitate
ioterapie, brahiterapie, medicină nucleară – radioiodoterapie, SPECT-CT, PET-CT, dotate cu echipamente și tehnologii medicale dintre cele mai performante. Integrat Spitalului Clinic Sanador (inaugurat în urmă cu șapte ani), noul centru oncologic beneficiază de suportul tuturor departamentelor din cadrul acestuia: bloc operator la standarde internaționale, anestezie și terapie intensivă, radiologie și imagistică medicală, compartiment de primiri urgențe (24/24H) cu 18 linii de gardă și flotă proprie de ambulanțe.
Sorina Pintea, ministrul sănătății, prezentă la inaugurare, a declarat: „Întotdeauna am considerat că sistemul privat nu este un concurent al sistemului public, ci îl ajută, îl completează acolo unde este nevoie. Iar pentru tratamentul bolnavilor cu cancer, sistemul public încă nu asigură toate condițiile (...) Abia aștept ziua în care pe formularele E 112 de trimitere în străinătate nu va mai scrie tratament multimodal, ci vom putea face tratamentul acestor pacienți, poate cu mai puțini bani, aici, în România”. în plus, aceasta a mai spus că se vor găsi soluții, inclusiv de a finanța tratamentele multimodale în România, indiferent de spital, fie el public sau privat: „Până la urmă, trebuie să învățăm să ne tratăm pacienții acasă”.
Clădirea în care funcționează Centrul Oncologic Sanador se întinde pe o suprafață de circa 5.000 de metri pătrați, cu nouă niveluri, în care este înglobată și casa inginerului silvic Nicolae Danielescu, personalitate importantă pentru emanciparea societății românești de dinainte de anii 1900, desemnată monument istoric, care datează din anul 1895, avându-l ca arhitect pe celebrul Richard Kraft.
 
Articole in legatura
Nu exista articole in legatura.
Autori in legatura
Nu exista articole in legatura.
 
Galerii foto in legatura
Nu exista galerie asociata acestui articol.
Fisiere la download
Nu exista fisiere disponibile pentru download.
 

 
Viaţa Medicală