resep masakan indonesia

recept pojok game jual obral berita bola delicious recipe resep masakan indonesia resep masakan indonesia Adi Sucipto News and Entertainment

MedicHub

| | Tipareste pagina Trimite prin email Trimite prin Yahoo Messenger

MApN investește în modernizarea Institutului Cantacuzino

Autor: Dorin CHIOȚEA | 12 Octombrie 2018
    Până la finalul lui 2020 Guvernul a aprobat ocuparea eșalonată a peste 1.000 de posturi la Institutul Cantacuzino, din care în luna august s-au ocupat deja 508. Prestigiul institutului a atras și specialiști din străinătate la concursurile de angajare, dar mai ales tineri școliți peste hotare. Concurența e acerbă: pentru patru posturi de farmacist s-
Publicitate
au depus 75 de dosare, pentru 20 de posturi de cercetător s-au înscris 51 de candidați, pentru șase posturi de medic sunt 42 de concurenți. Din 2011 nu s-a mai făcut vreo angajare aici.
    La sfârșitul anului trecut, Guvernul a trecut Institutul Cantacuzino din București în subordinea Ministerului Apărării Naționale (MApN). După zece luni de la preluare, oficialii MApN au prezentat marți bilanțul sinistrului rezultat din ultimii 10–15 ani: nu existau acte pentru multe active valoroase, în timp ce altele pentru care s-au angajat cheltuieli importante nu erau, pur și simplu, de găsit. S-a decis demolarea a cinci clădiri, dar și construirea unei hale de producție a vaccinurilor la marginea Bucureștiului. Tot complexul va fi complet modernizat la standarde internaționale.
    Peste 25 de milioane de euro vor fi investite în laboratoare. În plus, profesorul Mircea Ioan Popa, directorul științific al Institutului, va merge, împreună cu echipe din subordine, la centre de cercetare și producție celebre în lume pentru a observa modul de lucru și dotările. „Managementul modern presupune asocierea cu companii puternice pentru transfer de tehnologie și know-how. Luăm serios în calcul acest lucru, suntem în discuții foarte avansate”, a precizat Mihai Fifor, ministrul apărării.
 
Articole in legatura
Nu exista articole in legatura.
Autori in legatura
Nu exista articole in legatura.
 
Galerii foto in legatura
Nu exista galerie asociata acestui articol.
Fisiere la download
Nu exista fisiere disponibile pentru download.
 

 
Viaţa Medicală