resep masakan indonesia

recept pojok game jual obral berita bola delicious recipe resep masakan indonesia resep masakan indonesia Adi Sucipto News and Entertainment

MedicHub

| | Tipareste pagina Trimite prin email Trimite prin Yahoo Messenger

A fost ales noul președinte al SOGR

Autor: Cristina GHIOCA | 5 Octombrie 2018
    Prof. dr. Radu Vlădăreanu este noul președi
Publicitate
nte al Societății de Obstetrică și Ginecologie din România (SOGR). Șeful Clinicii de obstetrică-ginecologie a Spitalului Universitar de Urgență Elias din București a fost ales în această funcție în cadrul Congresului Național SOGR, desfășurat la Iași, între 20 și 22 septembrie. El a preluat conducerea societății de la prof. dr. Mircea Onofriescu. Noul președinte spune că între prioritățile sale se numără: reorganizarea societății, încurajarea activităților de cercetare, dar și sprijinirea medicilor tineri pentru a face performanță.
    De-a lungul timpului, prof. dr. Radu Vlădăreanu a ocupat numeroase funcții de conducere în diverse organizații, fiind și autorul mai multor cărți, studii și articole de specialitate. A fost, pe rând, președintele Comisiei de obstetrică–ginecologie a Colegiului Medicilor din România, președintele Societății Române de Ultrasonografie în Obstetrică și Ginecologie și președintele Asociației Române pentru Reproducere Umană. 
 
Articole in legatura
Nu exista articole in legatura.
Autori in legatura
Nu exista articole in legatura.
 
Galerii foto in legatura
Nu exista galerie asociata acestui articol.
Fisiere la download
Nu exista fisiere disponibile pentru download.
 

 
Viaţa Medicală