resep masakan indonesia

recept pojok game jual obral berita bola delicious recipe resep masakan indonesia resep masakan indonesia Adi Sucipto News and Entertainment

MedicHub

| | Tipareste pagina Trimite prin email Trimite prin Yahoo Messenger

Laureat Nobel la București

Autor: Bianca URSU | 1 Iunie 2018
    Medici, profesori și studenți au participat vineri, 25 mai, la o conferință susținută de prof. dr. Rudolph Marcus, laureat al premiului Nobel în chimie în anul 1992 și chimist la
Publicitate
Institutul de Tehnologie din California (Caltech). Intitulată „Analiza teoretică a sistemelor complexe și a rolurilor fenomenologiei și calculelor bazate pe computere în tratarea datelor experimentale”, întrunirea a fost organizată de Institutul Național de Patologie „Victor Babeș” din București.
    În cadrul prelegerii, specialistul a prezentat un studiu teoretic privind modul de tratare la nivel molecular a sistemelor biologice. Laureatul Nobel a explicat cum intervine utilizarea ecuațiilor analitice pentru a rezuma fenomenologia diferitelor procese chimice, dând exemple de relații și metode de calcul. Totodată, acesta a abordat tematica experimentelor care utilizează energia adenozin-trifosfat și fosfatul anorganic și a discutat rezultatele, precizând factorii necesari înțelegerii datelor experimentale.
    Studenții și cadrele didactice prezente au avut ocazia de a dezbate subiecte legate de chimie, intrând în dialog cu profesorul Rudolph Marcus. Acesta a menționat că pentru a descoperi tainele chimiei este nevoie de multă implicare, devotament, răbdare și, nu în ultimul rând, de puțin noroc. 
 
Articole in legatura
Nu exista articole in legatura.
Autori in legatura
Nu exista articole in legatura.
 
Galerii foto in legatura
Nu exista galerie asociata acestui articol.
Fisiere la download
Nu exista fisiere disponibile pentru download.
 

 
Viaţa Medicală