resep masakan indonesia

recept pojok game jual obral berita bola delicious recipe resep masakan indonesia resep masakan indonesia Adi Sucipto News and Entertainment

MedicHub

| | Tipareste pagina Trimite prin email Trimite prin Yahoo Messenger

Rețelele de socializare și strategiile de comunicare

Autor: Dr. Otilia REGUȘ-SESERMAN | 19 Ianuarie 2018
     Planul de acțiune al științei referitor la problemele societății legate de epidemii și pandemii – ASSET – este un proiect european care emite periodic un newsletter ce își propune să aducă la cunoștința cercetătorilor cele mai re
Publicitate
cente știri din cercetarea în domeniul vaccinurilor și substanțelor antivirale. În editorialul ultimului newsletter se vorbește despre conferința ASSET desfășurată în luna octombrie a anului trecut. Tema conferinței a urmărit planul de acțiune al proiectului privitor la acțiuni responsabile de cercetare și inovare. S-a discutat despre programele de vaccinare, probleme etice din domeniul cercetării și educația în știință.
     În continuare, newsletterul dezbate probleme legate de pandemia H1N1 din anul 2009. Pe teritoriul Europei, s-au observat rezultate heterogene în ceea ce privește livrarea vaccinurilor, administrarea lor și măsurile de control infecțios pentru virusul H1N1. S-a descoperit și o lipsă a transparenței autorităților în transmiterea mesajelor legate de H1N1 și de vaccinarea împotriva virusului, ceea ce a șubrezit încrederea populației în actul vaccinării. Aceasta trebuie recâștigată, iar rețelele sociale și internetul nu trebuie subestimate în strategiile de comunicare.
     Buletinul informativ mai descrie inițiativele locale ale ASSET pentru promovarea transferabilității practicilor și politicilor pe teritoriul Europei.
 
Articole in legatura
Nu exista articole in legatura.
Autori in legatura
Nu exista articole in legatura.
 
Galerii foto in legatura
Nu exista galerie asociata acestui articol.
Fisiere la download
Nu exista fisiere disponibile pentru download.
 

 
Viaţa Medicală