resep masakan indonesia

recept pojok game jual obral berita bola delicious recipe resep masakan indonesia resep masakan indonesia Adi Sucipto News and Entertainment

MedicHub

| | Tipareste pagina Trimite prin email Trimite prin Yahoo Messenger

EMA se mută în Olanda

Autor: Dr. Otilia REGUȘ-SESERMAN | 24 Noiembrie 2017
     Agenția europeană a medicamentului (EMA) va fi relocată la Amsterdam în urma deciziei luate luni, 20 noiembrie, în consiliul general al agenției. Instituția are la dispoziție 16 luni pentru a-și muta sediul din Marea Britanie. Guido Rasi, directorul executiv al EMA, a subliniat că decizia statelor membre a ținut cont de necesitatea derulării activităților din agenție fără discontinuități, dar și de nivelul protecției sănătății umane și animale în noua locație. Facilitățile oferite de clădirea propusă pentru noul sediu, accesibilitatea sediului și accesul pe piața muncii au reprezentat criterii de a
Publicitate
legere a orașului-gazdă. Amsterdam s-a dovedit cel mai potrivit pentru minimizarea apariției lacunelor în cunoștințele și expertiza EMA, în procesul de mutare. Orașul olandez a fost unul din cele 19 europene care și-au oferit găzduirea la sfârșitul lunii iulie, printre care Milano, Helsinki, Lille, Barcelona, Bratislava sau București.
      Agenția europeană a medicamentului trebuie să își mute sediul până la 30 martie 2019, în urma ieșirii Marii Britanii din Uniunea Europeană. EMA și Olanda vor începe colaborarea prin formarea unei structuri guvernamentale de joncțiune pentru coordonarea procesului de relocare a agenției. S-a urmărit transparentizarea procedurilor, prin crearea unei diagrame de monitorizare în timp real a procesului, ce va fi afișată pe site-ul instituției.
     În ceea ce privește candidatura Bucureștiului, facilitățile oferite de clădirea propusă nu au fost suficiente pentru atragerea EMA în România, aplicația noastră fiind prea ambiguă în privința caracteristicilor sălilor de conferință și a facilităților audio-video și de transmisie din sălile de conferință. Bucureștiul nu a oferit un plan de relocare suficient de detaliat, iar lauda sistemelor impecabile de sănătate, educație și transporturi în videoclipul oficial al candidaturii – politizat, în viziunea unor critici – nu a reușit să-i convingă pe cei de la EMA. În plus, angajații colectivității LGBT ai EMA au spus că se tem că drepturile nu le vor fi respectate într-o țară din Europa de Est.

 

  
 
Articole in legatura
Nu exista articole in legatura.
Autori in legatura
Nu exista articole in legatura.
 
Galerii foto in legatura
Nu exista galerie asociata acestui articol.
Fisiere la download
Nu exista fisiere disponibile pentru download.
 

 
Viaţa Medicală