resep masakan indonesia

recept pojok game jual obral berita bola delicious recipe resep masakan indonesia resep masakan indonesia Adi Sucipto News and Entertainment

MedicHub

| | Tipareste pagina Trimite prin email Trimite prin Yahoo Messenger

Între ghilimele

3 Noiembrie 2017

În timp ce la noi în țară probleme exasperante sunt lăsate fără soluție și se învechesc până când lumea crede că sunt imposibil de lămurit, alții lichidează aceleași angarale scurt și rapid. Astfel, în Anglia convergența forțelor legislative, administrative și cetățenești va impune foarte repede recluziunea pe viață pentru șoferii care produc accidente mortale pentru că au condus băuți ori au vorbit la telefon. Pe la noi autoritățile sunt convinse că datoria lor este doar să curețe șoseaua și să care victimele, deoarece, așa cum s-a spus cu mare țâfnă, domnii directori, șefii și președinții nu se pot preta să le ia inconștienților volanul din mână și să conducă în locul lor. Ba, din contra, ar trebui să

Publicitate
se preteze dacă le-ar aminti cineva că, statistic, în luna viitoare vor muri cel puțin două sute de oameni și vor fi răniți mai mult de două mii doar în accidentele de trafic. Iar dacă nu pot să le ia volanul din mână celor care fac astfel de isprăvi, să lase ei cârma din mână și să plece definitiv la televiziunile tabloidizate pentru că, oricum, numai pe acolo stau. (M. G. C)

 

Adesea oamenii își pun fel și fel de întrebări, care mai de care mai năstrușnice. Pentru că ne informăm zilnic, tindem să le spunem celor care s-au întrebat vreodată cum miroase în spațiul cosmic (cel puțin într-o stație spațială), că este uneori ca în spitale. Mai exact miroase a gunoi, asta cel puțin după spusele unui astronaut.(D. E. M)

 

În urma celor mai precise măsurători efectuate vreodată, cei mai reputați fizicieni ai planetei nu au putut să descopere nicio diferență între materie și antimaterie, declarând senini că Universul nu ar trebui să existe. Ceea ce nu au înțeles mințile luminate este că multe lucruri există pe lumea asta din încăpățânare. Și atât. (M. G.)

 

În cazul în care nu știați, drunkhorexia este o tulburare alimentară. Mai exact, modul în care tinerii, dorind să nu se îngrașe, consumă foarte puțină mâncare, lăsând loc caloriilor aduse de alcool. Dacă nu mănâncă suficient, măcar să se hidrateze. (D. E. M)

 

Zi de coșmar pentru bucureștenii care au mers la serviciu miercuri dimineața. Blocaj la metrou, blocaj la transportul în comun, de șosele nu mai vorbesc (se știe!). Iar soluțiile Gabrielei Firea, cu care ne amenința în urmă cu un an și jumătate, întârzie să apară. S-or fi blocat și ele „în trafic” spre implementare. (D. D. M.)

 
Articole in legatura
Nu exista articole in legatura.
Autori in legatura
Nu exista articole in legatura.
 
Galerii foto in legatura
Nu exista galerie asociata acestui articol.
Fisiere la download
Nu exista fisiere disponibile pentru download.
 

 
Viaţa Medicală