resep masakan indonesia

recept pojok game jual obral berita bola delicious recipe resep masakan indonesia resep masakan indonesia Adi Sucipto News and Entertainment

MedicHub

| | Tipareste pagina Trimite prin email Trimite prin Yahoo Messenger

Practici de succes în managementul medical

29 Septembrie 2017
    Andrew Corbett-Nolan, directorul executiv al The Good Governance Institute (GGI), va participa la ROHO 2017 – Romanian Hospital Convention, ca speaker invitat, în cadrul sesiunii dedicate managerilor din sănătate. În calitate de CEO, Andrew este implicat în cele mai complexe proiecte de dezvoltare
Publicitate
ale GGI, pentru buna guvernanță în sistemele de sănătate din Europa, fiind totodată și director în cadrul The European Society for Quality in Healthcare. Programul ediției din acest an a ROHO cuprinde o amplă serie de conferințe tematice, o dezbatere internațională despre sistemele medicale din regiune și o expoziție specializată dedicată noilor tehnologii din domeniul medical.
    Convenția promovează exemple de succes și bune practici din activitatea clinică și de management medical, abordează provocările actuale din domeniul sănătății în context european, prezintă modele de succes și inovații pentru creșterea calității actului medical. ROHO 2017 este o manifestare cu participare internațională, aflată deja la a doua ediție, care va avea loc în București la 5 octombrie. Vor fi prezenți peste 350 de participanți, directori medicali, șefi de secții clinice și manageri ai principalelor spitale din România, speakeri invitați și specialiști internaționali din 15 țări, alături de companii care oferă soluții pentru creșterea calității actului medical.
    Detalii despre această reuniune se găsesc pe site-ul oficial al manifestării,www.roho.com.ro, și pe rețeaua de socializare Facebook. (D. D. M.)
 
 
Articole in legatura
Nu exista articole in legatura.
Autori in legatura
Nu exista articole in legatura.
 
Galerii foto in legatura
Nu exista galerie asociata acestui articol.
Fisiere la download
Nu exista fisiere disponibile pentru download.
 

 
Viaţa Medicală