resep masakan indonesia

recept pojok game jual obral berita bola delicious recipe resep masakan indonesia resep masakan indonesia Adi Sucipto News and Entertainment

MedicHub

| | Tipareste pagina Trimite prin email Trimite prin Yahoo Messenger

Actualități în practica stomatologică

29 Septembrie 2017
    A 21-a ediție a Congresului Uniunii Naționale a Asociațiilor Stomat
Publicitate
ologice (UNAS) va avea loc la București, între 4 și 7 octombrie. Tematica aleasă pentru ediția din acest an vizează concepțiile actuale de diagnostic și tratament în medicina stomatologică. La congresul cu participare internațională sunt așteptați lectori din Franța, Republica Moldova și România.
    În paralel cu lucrările congresului UNAS, va avea loc și cea de-a 12-a Conferință Națională de Parodontologie din România, cu tema „Parodontologia modernă bazată pe noțiuni fundamentale de practică medicală”, a șasea ediție a Conferinței naționale a Societății Române de Protetică Dentară și Maxilo-Facială, precum și a patra Conferință națională a Asociației de Stomatologie Pediatrică din România. De asemenea, Asociația „Societatea de Parodontologie din România” va organiza la 4 octombrie, de la ora 14,00, cursul „Terapia chirurgicală parodontală cu mijloace de adiție”. Congresul este creditat cu puncte EMC. Mai multe informații sunt disponibile pe site-ul www.unas.ro. (M. G.) 
 
Articole in legatura
Nu exista articole in legatura.
Autori in legatura
Nu exista articole in legatura.
 
Galerii foto in legatura
Nu exista galerie asociata acestui articol.
Fisiere la download
Nu exista fisiere disponibile pentru download.
 

 
Viaţa Medicală