resep masakan indonesia

recept pojok game jual obral berita bola delicious recipe resep masakan indonesia resep masakan indonesia Adi Sucipto News and Entertainment

MedicHub

| | Tipareste pagina Trimite prin email Trimite prin Yahoo Messenger

Între ghilimele

1 Septembrie 2017

Motivul declarat al premierului pentru militarizarea Institutului Cantacuzino este că „Poate o mână mai de fier, mai militarizat un pic, poate să aibă în sfârșit rezultate”. Pe principiul ăsta, probabil că ar trebui militarizat întreg Guvernul României, cu toate instituțiile din subordine. Un model altfel demult pus în practică în Coreea de Nord. Sau poate că ar fi suficient să ne trimitem acolo oficialii, când se mai trezește câte un mic dictator militar în vreunul din ei. (A. M.)

După ce, acum vreo lună, „Doctorul Smurd” era cătrănit că se tărăgănează cumpărarea unui lot consistent de mașini noi, zilele trec

Publicitate
ute el s-a mulțumit doar cu festivitatea de predare a două motociclete, de douăzeci de mii bucata, destinate traseelor litorale. Poate că dacă ar fi fost operaționale niște piste de biciclete, ceremonia ar fi avut alt obiect. (M. G. C.)

 

Elevii de clasa a cincea vor începe – pentru prima dată – anul școlar fără manuale la română, matematică, geografie sau istorie. Vor avea, în schimb, tot în premieră, manuale de sport. Printre alte deprinderi esențiale, copiii vor învăța cum să se târască – o tehnică despre care autorii manualului consideră că trebuie perfecționată „în funcție de cerințele impuse de viața de zi cu zi”. Ne antrenăm pentru un viitor strălucit. (M. G.)

 

Deunăzi, din „Maramureșul istoric” a sosit o „istorie” înfățișând un episod în care o bolnavă, după ce a așteptat zece ore la UPU și a mai stat încă vreo douăsprezece fără tratament în salon, a plecat dezamăgită pe lumea cealaltă, lăsând în urma sa un iureș de rude plânse, disperate și revoltate. În această pățanie, cea mai absurdă justificare a venit din partea șefei DSP, care a spus că „din păcate, nu s-a mai putut face nimic, deoarece pacienta a venit cu întârziere”. Deplorabilă situație, stupidă motivație. (M. G. C.)

 

O gospodărie a cheltuit, în medie, anul trecut, 48 de lei pentru educație, 315 lei pentru sănătate și 1.088 de lei pentru servicii de telefonie, arată un raport al Institutului Național de Statistică. Cui îi trebuie programare la medic când poți să o suni nelimitat pe tanti Flori să o întrebi ce să iei dacă te doare la inimă? (M. G.)

 
Articole in legatura
Nu exista articole in legatura.
Autori in legatura
Nu exista articole in legatura.
 
Galerii foto in legatura
Nu exista galerie asociata acestui articol.
Fisiere la download
Nu exista fisiere disponibile pentru download.
 

 
Viaţa Medicală