resep masakan indonesia

recept pojok game jual obral berita bola delicious recipe resep masakan indonesia resep masakan indonesia Adi Sucipto News and Entertainment

MedicHub

| | Tipareste pagina Trimite prin email Trimite prin Yahoo Messenger

Studenții și ONG-urile

Autor: Dr. Otilia REGUȘ-SESERMAN | 30 Septembrie 2016
Studenții și ONG-urile
    Numărul 29 al periodicului Optimism, editat de Fundația Baylor Marea Neagră, abordează subiecte actuale în medicină, dar p
Publicitate
rezintă și opinii ale unor specialiști în legătură cu dezvoltarea studenților la psihologie și a celor care vor trata pacienți cronici. Dr. Laura Giurgiu, profesor la Facultatea de Psihologie de la Constanța, vorbește, într-un interviu, despre rolurile psihologului clinician și modul cum pot fi dezvoltate abilitățile interumane ale studenților la psihologie prin practică. În acest sens, dr. Giurgiu a reamintit că colaborarea cu ONG-urile învață studenții să lucreze în grupurile și comunitățile defavorizate, dezvoltându-și abilitățile pro-sociale.
    Într-un alt articol, dr. Rodica Mătușa atrage atenția asupra faptului că medicii nu trebuie să își piardă umanitatea, în goana spre certificări și diplome, pe parcursul carierei. Pacienții trebuie în primul rând ascultați, iar aspectul pecuniar al meseriei de medic ar trebui să fie mult mai puțin important.
    În revistă se mai discută și despre noul tratament al infecției cu virusul hepatitic C și despre beneficiile stimulării senzoriale în cazul persoanelor cu dizabilități.
 
 
Articole in legatura
Nu exista articole in legatura.
Autori in legatura
Nu exista articole in legatura.
 
Galerii foto in legatura
Nu exista galerie asociata acestui articol.
Fisiere la download
Nu exista fisiere disponibile pentru download.
 

 
Viaţa Medicală