resep masakan indonesia

recept pojok game jual obral berita bola delicious recipe resep masakan indonesia resep masakan indonesia Adi Sucipto News and Entertainment

MedicHub

| | Tipareste pagina Trimite prin email Trimite prin Yahoo Messenger

ȘTIRI PE SCURT

Autor: Alina SIMACHE | 23 Noiembrie 2018
Hrană, haine și medicamente
Potrivit The Guardian, în Yemen, din 28 de milioane de oameni, doar 18 milioane au acces la ajutoarele umanitare, într-o ţară devastată de foamete și război. Medicii care asigură asistenţa de bază nu au mai fost plătiţi de doi ani, însă continuă
Publicitate
să răspundă fiecărei solicitări în regim de voluntariat, reprezentând un adevărat exemplu de empatie și dedicare. 
 
Noi investiţii în sistemul francez de sănătate
Președintele Franţei, Emmanuel Macron, promite îmbunătăţirea sistemului de sănătate prin investiţii financiare considerabile și angajarea mai multor medici, în special în mediul rural. Fondurile pentru îngrijiri medicale ar trebui să înregistreze o creștere de 2,5%, respectiv 400 de milioane de euro, la un buget total de 200 de miliarde de euro. 
 
Variaţiile consumului de antibiotice
 Antibioticele sunt utilizate mai mult în anumite ţări comparativ cu altele, potrivit unui raport al Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii. Olanda utilizează 9,78 DDD (defined daily doses) la 1.000 de persoane, în timp ce Marea Britanie folosește de două ori mai multe antibiotice, iar Turcia chiar de patru ori mai multe.
 
Pericolul pesticidelor cu metam de sodiu
 Numeroși fermieri din Franţa au prezentat semne de afectare respiratorie cauzată de utilizarea pesticidelor ce conţin metam de sodiu. De aceea, ele au fost interzise la nivel naţional. În 2004, Agenţia de protecţie a mediului din SUA a inclus metamul de sodiu pe lista potenţialilor carcinogeni umani.
 
Articole in legatura
Nu exista articole in legatura.
Autori in legatura
Nu exista articole in legatura.
 
Galerii foto in legatura
Nu exista galerie asociata acestui articol.
Fisiere la download
Nu exista fisiere disponibile pentru download.
 

 
Viaţa Medicală